Yoga
Brussels Yoga Day 5th edition on 24.06.2018.
5th Brussels Yoga Day. Gratis mega yogasessie. ter Kamerenbos 10u30. BOEK UW PLAATS! Verkoop van een limited edition T-shirt voor een onderwijsproject in India om 70 jaar vriendschap tussen België en India te vieren! De winsten zullen gebruikt worden voor een speeltuin in het weeshuis St-Joseph de Cluny in Pondychéry in Indië.
Yoga en Stoelyoga Seniorama.
Yoga staat voor de verbinding tussen lichaam en geest, tussen binnen en buiten, tussen materie en geest. Op het programma staan geen halsbrekende standjes, wel rustige beheersing van ons lichaam, onze geest en onze adem. Yoga groep 1 reeks 1.
bol.com Yoga girl 1 Lessen in de liefde, Audrey Carlan 9789022580950 Boeken.
De serie Yoga girl. Yoga girl 2 Wachten op de ware. Yoga girl 1 Lessen in de liefde. Yoga girl 2 Wachten op de ware. Meer uit de serie Yoga girl. Vaak samen gekocht. Yoga girl 2 Wachten op de ware.
YOGA PlayPauze.be Hilde De Baerdemaeker.
Gedetailleerd werken in elke houding volgens de uitlijningsprincipes van de anusara yoga, in een vinyasa-flow gaan, diep ontspannen en zo je gedachten en emoties ook even rust gunnen. thuiskomen bij jezelf, op je matje. Yoga voor FYSIEKE en MENTALE KRACHT en ONTSPANNING.
Uurrooster yogalessen Yoga Co in Mechelen.
Yoga Co vzw Ontworpen door ICTim. Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Omdat we weten dat niet iedereen van koekjes houdt kan je hier beslissen of je al dan niet akkoord gaat Accepteer Niet akkoord Lees meer.
Yoga met Evy TUI.
Ladies only: Yoga met Evy. Zin om er een weekendje tussenuit te trekken om te relaxen en om je te laten inspireren? Een weekend Yoga met Evy staat voor me-time, interessante workshops, inspanning en ontspanning. Onder deskundige en inspirerende leiding van Evy Gruyaert.
Studio Stil Yoga.
Kundalini Yoga is ideaal voor mensen die zoeken naar fysieke, mentale en emotionele balans. Het helpt om wat meer voeling met je lichaam te krijgen, de werking van de bloedsomloop en organen te verbeteren en blokkades in jezelf op te ruimen.
Yoga Vedanta Gemeente Denderleeuw.
Yoga, een oeroude wetenschap, die je de middelen aanreikt om zelf zorg te dragen voor lichamelijke, geestelijke en spirituele gezondheid en welzijn. Yoga is de techniek hoe we ons moeten losmaken van de vereniging met pijn. Met oefeningen brengen we harmonie, zuiverheid, controle in het lichaam, de zintuigen, de geest, het intellect.
Yin Yoga Medineth Grobbendonk.
Telefonische afspraken zijn enkel tijdens de openingsuren mogelijk. Yin Yoga is een tragere en minder dynamische vorm van yoga. In een tijd waarin alles sneller en sneller moet gaan, is het niet voor niets één van de meest populaire yogastijlen.
Seaside Yoga Retreats Yoga vakanties naar Ibiza, Portugal, Fuerteventura, Marokko en Cadzand.
Kwaliteitsvolle yogareizen op prachtige locaties steeds dicht bij zee. Seaside Yoga Retreats: dat zijn kwaliteitsvolle yogareizen met yogateacher Joachim Meire en gastdocenten, op prachtige locaties altijd dicht bij zee. Onze ingrediënten zijn down-to-earth yoga, lekker eten, positive vibes, zon zee, likeminded people en veel me-time.

Contacteer ons