Parking
Parkeren Imeldaziekenhuis.
Alles samen zijn er meer dan 900 parkeerplaatsen voorzien, waarvan 40 voor mindervaliden. Onze medewerkers parkeren zich op parking B. Hierdoor kan jij, als patiënt of bezoeker, meer plaats vinden dicht bij de ingang van ons ziekenhuis. 32 15 50 50 11.
de Parking app Visit Mechelen.
Plan je een avondje uit of een dagje shoppen maar begin je al te huiveren bij het vooruitzicht om parking te moeten zoeken? Met de gratis Parking app vind je steeds een parking dicht bij je bestemming en sta je nooit meer voor een volle parking.
Parking Jan Yperman Ziekenhuis.
Wanneer je het ziekenhuis verlaat, dien je dit parkeerticket te valideren aan de betaalautomaat aan de ingang van het ziekenhuis. Na betaling geeft de betaalautomaat het ticket terug die je zal toelaten om de slagbomen te openen bij het verlaten van de parking.
Parking UZA.
U betaalt het verschuldigde bedrag en krijgt een ticket waarmee u de parking kan verlaten. Gratis parkeren binnen de 30 minuten: Als u zich stipt binnen de 30 minuten terug aanmeldt aan de slagboom om de parking uit te rijden, hoeft u uw ticket niet valideren aan de betaalautomaat.
Parking Cathédrale MyPark.
Andere parkings in Luik. Parking Charles Magnette. Rue Soeurs-de-Hasque 1b, B-4000 Luik. Parking dicht bij de wekelijkse markt van La Batte en bij de ULG. Parking van het Théâtre de Liège. Studenten avond abonnement Zie prijzen en voorwaarden in de sectie MyCard.
Parking Stadhuis Parkeren.be.
Goedkoop parkeren in Knokke-Heist. In de parking parkeer je goedkoper dan op straat: max. 8 per dag in het laagseizoen, max. 18 per dag in het hoogseizoen. De parking ligt in het centrum van Knokke-Heist, is veilig, modern en zeer goed toegankelijk.
Parking.
Met de fiets. Met de auto. Hotels en stadsinfo. Home Bereikbaarheid Parking. Nekkerhal beschikt over eigen een parking die plaats biedt aan ongeveer 1.500 wagens. Op omliggende parkings is er plaats voor 750 wagens. Grondplan technische fiche. CHECK ONZE EVENTS.
Parking Stuivenberg MyPark.
Prepaid abonnement van maand na maand! Het waarborgt de houder een plaats in de parking, ook al is deze volzet. De MyCard is verkrijgbaar op het kantoor van de parking en kan vervolgens maand na maand vernieuwd worden aan de betaalautomaat.
Parking / parkeergarage / parkeerplaats / parkeerterrein.
Parking / parkeergarage / parkeerplaats / parkeerterrein. Is het woord parking correct in de volgende zin: Naast de kerk zal een grote parking aangelegd worden? Ja, parking is standaardtaal in België. Standaardtaal in het hele taalgebied zijn bijvoorbeeld parkeerplaats, parkeerterrein en parkeergarage.

Contacteer ons