booth
booth Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
Conference interpreters normally work from a booth. Conferentietolken werken normaal gesproken vanuit een cabine. telephone booth zelfst. listening booth zelfst. voting booth zelfst. spray booth zelfst. booth builders mv. sound booth zelfst. paint booth zelfst. phone booth zelfst. ticket booth zelfst.
booth vertaling Engels-Frans inclusief voorbeelden.
Booth Wikipedia.
William Booth, oprichter van het Leger des Heils. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Booth of met Booth in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Booth inzichtelijk te maken.
a photo booth Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
I want you to do a photo booth at my party. Ik wil dat jij de foto service doet op mijn feestje. doet op mijn feestje." There's' still a photo booth, and I saw Nancy's' still working behind the bar.
John Wilkes Booth Wikipedia.
Omdat sergeant Boston Corbett van de cavalerie vermoedde dat Booth vanuit de brandende schuur het vuur op de soldaten zou kunnen openen, schoot hij Booth door een kier neer. De dodelijk gewonde Booth werd vervolgens uit de schuur gehaald en stierf enkele uren later.
Slowbooth Slowbooth, slomobooth, slow motion booth, Nederland.
Hoe werkt het? De booth is afgesloten en bezoekers kunnen, buiten het tv scherm, niet zien wat er gebeurt in de booth. Als de bezoeker de props op doet en de booth instapt komt deze als het ware in een kleine filmstudio.
DJ booth kopen? Vergelijk meer dan 50 DJ meubels Bax Music.
bestel voor 2300: morgen in huis gratis bestel voor 2300: Dinsdag in huis gratis bestel voor 2300: Maandag in huis gratis bestel voor 2300: Woensdag in huis gratis bestel voor 2300: Donderdag in huis 2950., Vonyx DB5 Pro opvouwbaar DJ booth systeem.
Hubert Booth 1871-1955 Uitvinder van de stofzuiger.
Volgens de overlevering vond hij het vreemd dat arbeiders met samengeperste lucht vuil van een treinwagon spoten, terwijl het stof daarna gewoon weer naar beneden kwam. Volgens Booth was het veel handiger om het stof op te zuigen en daarna in een zak op te vangen.
Pukkelpopreview 1: Booth Fuzz Magazine.
Booth blijft altijd wel de tweede keuze tussen al dat livegeweld dat Pukkelpop te bieden heeft. Op vrijdagavond is er een hiaat in de programmatie waar Cellini en Orla: van kunnen profiteren in Booth. Het gaat heel snel voor Cellini tegenwoordig sinds zijn samenwerkingen met FloorFiller en Fuse.
Kaart Booth ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Booth en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Booth of bereken een route van of naar Booth, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Booth.

Contacteer ons